SPAARPUNTEN AL INGELEVERD? | Lees Meer

Tri tip roast

Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is precies een Tri-Tip?

Een Tri Tip is een populaire Amerikaanse cut die ook wel bekend staat als ezeltje of liesstuk. Tri-Tip wint in Europa langzaam maar zeker terrein, terwijl dit vlees misschien wel het populairste BBQ vlees van de Amerikaanse Westkust is. Het vlees is wat grof van structuur, maar heeft heel veel smaak. En ook fijn: het ezeltje kán haast niet mislukken bij de bereiding. Om die reden noemen ze dit vlees in Amsterdam ook wel Stukkie Pasgetrouwd. 

Een Tri-Tip ligt tegen de dikke lende aan en heeft een lange draad, die in het stuk ook nog verloopt. Even opletten met trancheren dus en mooi haaks op de draad snijden, want dan heb je heerlijk smaakvol en mals vlees op je bord. Bij the Butchery vind je tri tip roast van USA Black Angus en Australisch Wagyu. Mooie vleesrassen dus, wat die smaak en structuur alleen maar nóg beter maakt. 

Tri Tip online bestellen?

Dat is tegenwoordig een piece of cake. Kies je favoriet en wij zorgen dat je Tri Tip quickfrozen - met behoud van alle smaak en voedingsstoffen - bij je thuis wordt geleverd.