Rubia Gallega tapas- gourmetburgertjes
Rubia Gallega mini hamburgers
Een goede hamburger kun je de meeste mensen voor wakker maken, maar bij deze Rubia Gallega mini hamburgers gaat er nog even een tandje bij! De 21 dagen gerijpte mini hamburgers zijn supermooi gemarmerd en hebben die karakteristieke kruidige 'Rubia Gallega-smaak'. Mooi rood van kleur, supersmaakvol en heerlijk zacht vlees. Rubia Gallega staat namelijk bekend om de hoge mate van intramusculair vet, oftewel vet tussen de spieren. Dit vet verdeelt zich prachtig en zorgt voor boterzacht vlees. Met Rubia Gallega mini hamburgers heb ke sowieso een showstopper op feesten en partijen in handen. Mini brioche, mooie truffelsaus, wat verse rucola...
Rubia Gallega Rund
Het Rubia Gallega rund wordt in rap tempo populairder en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat menig sterrenchef dit Spaanse runderras in zijn menu verwerkt. Niet zo vreemd ook, want dit robuuste rund kent een fantastische herkomst en een verfijnde karakteristieke smaak. Een duidelijk kenmerk van Rubia Gallega is de mooie marmering, oftewel: de aanwezigheid van intramusculair vet. Dit vet tussen de spieren zorgt namelijk voor boterzacht vlees. In Gallicië is het bovendien gebruikelijk om runderen pas na twee tot zeven jaar te slachten, waardoor de smaak van het vlees verder rijpt. De dieren kennen een vrij leven waarin ze zich ten goede doen aan natuurlijk voer als gras, knollen en kruiden. Die herkomst proef je. Rubia Gallega rundvlees heeft een ietwat kruidige smaak. Steeds meer Spaanse boeren in de regio Gallicië richten zich op het fokken van dit populaire streekras. Zijn wij alleen maar blij om... Rubia Gallega mini hamburgers zijn zeker een showstopper op feestjes en partijen...
Ik ben dol op mini hamburgers. Tijdens een BBQ vind ik het heerlijk om de tijd te nemen en vooral veel te proeven. Met een mini brioche en mini hamburgers maak je de lekkerste combi's en proeverijen. En deze mooie burgers van Rubia Gallega komen sowieso als één van de favorieten uit de bus...
Ingrediënten
rundvlees 86%, ui 8% [peper, gemodificeerd maiszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, gehydrolyseerd eiwit (SOJA), zonnebloemolie], paneermeel 4% [TARWEbloem (GLUTEN), volkoren TARWEmeel, glucose fructosestroop, palmvet, gist, water, TARWEGLUTEN, suiker, emulgator: E322, E472e, EI, zout, GERSTemoutextract, meelverbeteraar: E300, E920, rijsmiddel: E501, E500, TARWEmoutmeel, GERSTemoutmeel, enzym], zoutVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 768.14 |
Energie (kcal) | 183.77 |
Vet (g) | 10.70 |
Verzadigd vet (g) | 5.19 |
Koolhydraten (g) | 4.34 |
Suikers (g) | 0.82 |
Vezels (g) | 0.54 |
Eiwitten (g) | 19.06 |
Zout (g) | 0.60 |
Rubia Gallega tapas- gourmetburgertjes
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Rubia Gallega mini hamburgers
Een goede hamburger kun je de meeste mensen voor wakker maken, maar bij deze Rubia Gallega mini hamburgers gaat er nog even een tandje bij! De 21 dagen gerijpte mini hamburgers zijn supermooi gemarmerd en hebben die karakteristieke kruidige 'Rubia Gallega-smaak'. Mooi rood van kleur, supersmaakvol en heerlijk zacht vlees. Rubia Gallega staat namelijk bekend om de hoge mate van intramusculair vet, oftewel vet tussen de spieren. Dit vet verdeelt zich prachtig en zorgt voor boterzacht vlees. Met Rubia Gallega mini hamburgers heb ke sowieso een showstopper op feesten en partijen in handen. Mini brioche, mooie truffelsaus, wat verse rucola...
Rubia Gallega Rund
Het Rubia Gallega rund wordt in rap tempo populairder en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat menig sterrenchef dit Spaanse runderras in zijn menu verwerkt. Niet zo vreemd ook, want dit robuuste rund kent een fantastische herkomst en een verfijnde karakteristieke smaak. Een duidelijk kenmerk van Rubia Gallega is de mooie marmering, oftewel: de aanwezigheid van intramusculair vet. Dit vet tussen de spieren zorgt namelijk voor boterzacht vlees. In Gallicië is het bovendien gebruikelijk om runderen pas na twee tot zeven jaar te slachten, waardoor de smaak van het vlees verder rijpt. De dieren kennen een vrij leven waarin ze zich ten goede doen aan natuurlijk voer als gras, knollen en kruiden. Die herkomst proef je. Rubia Gallega rundvlees heeft een ietwat kruidige smaak. Steeds meer Spaanse boeren in de regio Gallicië richten zich op het fokken van dit populaire streekras. Zijn wij alleen maar blij om... Rubia Gallega mini hamburgers zijn zeker een showstopper op feestjes en partijen...
Ik ben dol op mini hamburgers. Tijdens een BBQ vind ik het heerlijk om de tijd te nemen en vooral veel te proeven. Met een mini brioche en mini hamburgers maak je de lekkerste combi's en proeverijen. En deze mooie burgers van Rubia Gallega komen sowieso als één van de favorieten uit de bus...
Ingrediënten
rundvlees 86%, ui 8% [peper, gemodificeerd maiszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, gehydrolyseerd eiwit (SOJA), zonnebloemolie], paneermeel 4% [TARWEbloem (GLUTEN), volkoren TARWEmeel, glucose fructosestroop, palmvet, gist, water, TARWEGLUTEN, suiker, emulgator: E322, E472e, EI, zout, GERSTemoutextract, meelverbeteraar: E300, E920, rijsmiddel: E501, E500, TARWEmoutmeel, GERSTemoutmeel, enzym], zoutVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 768.14 |
Energie (kcal) | 183.77 |
Vet (g) | 10.70 |
Verzadigd vet (g) | 5.19 |
Koolhydraten (g) | 4.34 |
Suikers (g) | 0.82 |
Vezels (g) | 0.54 |
Eiwitten (g) | 19.06 |
Zout (g) | 0.60 |