Wild Zwijn Rack

Ingredienten

2-4 personen
1 Wild zwijn rack
1 el Uienpoeder
1 el Knoflookpoeder
1 el Koriander
1 el Peterselie
4 tl Komijnzaad
2 el Rozemarijn
4 tl Tijm

Bereidingswijze

In de koude maanden is het tijd voor wild! Ik ben gek op varkensvlees, daarom is wild zwijn een fantastisch alternatief. Men is vaak van mening dat wild zwijn droog is, maar als je het goed bereid dan is dat onzin. Wild zwijn mag je namelijk een beetje rosé eten!

Bereidingswijze wild zwijn rack 

  1. Verwarm de barbecue op 120/130 graden.
  2. Zout en peper het wild zwijn rack naar smaak.
  3. Maak een rub door de ingredienten te mixen en verspreid dit over het stuk zwijn.
  4. Leg het wild zwijn rack op de barbecue en laat op een temperatuur komen van 58 graden.
  5. Haal van de barbecue en pak goed in aluminium folie. Leg op een niet te koude plek, het liefst binnen.
  6. Na ongeveer 10 minuten heeft het een temperatuur van ongeveer 63 graden bereikt en is het tot rust gekomen.
  7. Nu mag je het wild zwijn rack gaan aansijden.

ENJOY!