SPAARPUNTEN AL INGELEVERD? | Lees Meer

Pulled Beef taco's met pico de gallo

Bereidingswijze

Onlangs heb ik [Jeremy] een waanzinnige beef hammer langzaam gerookt. Fantastische bezigheid, maar wat moet je nou precies met al dat vlees dat overblijft? Step forward de taco, de Zuid-Amerikaanse manier om restjes te verwerken. Goed Mexicaans eten krijgen in Nederland is lastig, dus dan moet jij zelf maar een echte taco god worden.

De beste taco's zijn simpel, nooit meer dan 3-4 ingrediënten, maar dan wel de beste ingrediënten. Waanzinnig lekker en makkelijk idee voor feestjes en partijen.

Je kunt eigenlijk de pulled beef vervangen door elk soort pulled meat, zoals kip of pulled pork. We hebben zelfs kant-en-klaar voor je, waardoor dit recept wel heel makkelijk op tafel komt. Wil je toch graag pulled beef maken? Check dan even mijn beef hammer recept met honing en rozemarijn.

Bereiding Pulled Beef Taco's

  • Snijd de cherrytomaten in kleine stukken, en voeg hier de rode ui, jalapeno, koriander, knoflook tenen, zout, peper en limoensap aan toe. Voor een beetje extra fire kan je de zaadjes in de jalapeno laten. We eten Mexicaans, geen Hollandse stamppot, dus die smaken moeten echt zingen! Zet dit zeker een half uur afgedekt weg op kamertemperatuur.
  • Warm de pulled beef langzaam op in een pannetje.
  • Toast de kleine tortillas in een pan tot dat deze lichtbruin worden aan beide kanten.
  • Lepel hier een schepje pulled beef in en een flinke lading picco de gallo. Trust me, the more the better.
  • Als laatst kan je de feta kruimelen over de taco heen als een extra zoute smaakmaker.
  • Kleine waarschuwing, deze kleine smaakmakers zijn gigantisch verslavend, dus voor je het weet moet je opnieuw Low & Slow vlees klaarmaken voor nieuwe 'leftovers'...
ENJOY!
Bekijk Pulled Meat >>
Recepten