JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Nodig voor 3-4 personen:
Spice blend voor Bombay Kip,
Bereiding:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de kipfilet in blokjes. Snipper de ui. Maak de boontjes schoon en breek doormidden.
Kook de boontjes beetgaar.
Was of schil de komkommer, snij in de lengte in vieren en ontdoe van de zaadlijsten. Snij schijfjes van ongeveer een halve cm breed. Pers de limoen erover uit en maak op smaak met een beetje zout. Roer door en zet apart.
Doe olie in de wok of een pan met dikke bodem. Fruit de uitjes tot ze glazig zijn.Voeg de kipblokjes toe en roerbak ze.
Voeg na een minuut of 5 de specerijenmix toe, zet het vuur lager, en roer goed door. Voeg gelijk de cocosmelk en het water toe. Roer door.
Zodra het weer pruttelt, voeg je de boontjes toe. Laat nog een minuutje zachtjes koken.
Serveer met de rijst en de komkommer-limoensalade.
ENJOY!Bekijk alle Kipfilet >>