Beef Hammer met honing en rozemarijn
Bereidingswijze
Bereiding Beef Hammer
- Snijd met een scherp mes het vlies van het stuk vlees. Dit lost namelijk niet op tijdens het smoken. Bind het stuk vlees op met slagerstouw zodat het niet uit elkaar valt.
- Tussen het touw door weer je de takken rozemarijn. Bedek de gehele hammer in BBQ rub. Wees niet bang, het stuk vlees kan echt wat hebben! Ik heb the last supper rub gebruikt van Smack it spices.
- Plaats de Beef hammer op de BBQ of smoker op 120C voor ongeveer 4 uur of totdat de kern 72C heeft bereikt.
- Wikkel het bot in met folie en voeg hierbij de honing en boter. Plaats terug op de BBQ en verhoog de temperatuur naar 160C.
- De beef hammer is klaar wanneer een kerntemperatuur van 97C bereikt is en het vlees lekker zacht aanvoelt.
- Laat de beefhammer minimaal een uur rusten in folie voordat je het uitpakt en het vlees gaat pullen.
- Geweldig tussen een taco of een broodje, maar ook fantastisch bij een patatje stoofvlees that will rock your world
ENJOY!