Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Heb jij je altijd al een ware Thor willen voelen? Kan dus gewoon! Eén van dé BBQ trends van 2022 is absoluut de beef hammer. Heel simpel gezegd een runderschenkel met een flink stuk bot eraan.
Een imposant stuk vlees wat langzaam gegaard moet worden. Prachtig vlees wanneer je echt indruk wilt maken op familie en vrienden.
Bereiding Beef Hammer
Snijd met een scherp mes het vlies van het stuk vlees. Dit lost namelijk niet op tijdens het smoken. Bind het stuk vlees op met slagerstouw zodat het niet uit elkaar valt.
Tussen het touw door weer je de takken rozemarijn. Bedek de gehele hammer in BBQ rub. Wees niet bang, het stuk vlees kan echt wat hebben! Ik heb the last supper rub gebruikt van Smack it spices.
Plaats de Beef hammer op de BBQ of smoker op 120C voor ongeveer 4 uur of totdat de kern 72C heeft bereikt.
Wikkel het bot in met folie en voeg hierbij de honing en boter. Plaats terug op de BBQ en verhoog de temperatuur naar 160C.
De beef hammer is klaar wanneer een kerntemperatuur van 97C bereikt is en het vlees lekker zacht aanvoelt.
Laat de beefhammer minimaal een uur rusten in folie voordat je het uitpakt en het vlees gaat pullen.
Geweldig tussen een taco of een broodje, maar ook fantastisch bij een patatje stoofvlees that will rock your world