Bacon sausage wraps
Bereidingswijze
Bereiding bacon sausage wrap
- Verwarm de BBQ voor op 200 graden Celsius en zorg voor een indeling met indirect vuur.
- Snijd de cheddar jalapeño worstjes in drieën, zodat je 12 stukken hebt.
- Neem elke tortilla en snijd 1/4 het ronde gedeelte (het "kontje") eraf, zodat je een rechte kant hebt.
- Beleg elk met een half plakje cheddar en voeg een eetlepel tortillasaus toe bovenop de kaas
- Leg een stuk worstje op de rechte kant van de tortilla.Sla het ronde gedeelte van de tortilla over het worstje heen en rol vervolgens de tortilla stevig op.
- Wikkel één plakje bacon om de opgerolde tortilla, zodat de bacon de tortilla goed bedekt.
- Bestrooi de gewikkelde worstjes met BBQ kruiden naar smaak
- Plaats de gewikkelde worstjes rechtop op het indirecte deel van de BBQ.
- Sluit de deksel en bak de worstjes gedurende 15-20 minuten
- Garneer eventueel af met verse kruiden
Bereiding aïoli
- Doe 300 gram mayonaise in een kom.
- Voeg 1 eetlepel olijfolie en de geraspte teentjes knoflook toe aan de mayonaise.
- Roer alles goed door elkaar tot een gladde saus.
- Breng op smaak met zout en peper en eventueel
- Maak af met verse peterselie
En dan de fun part: serveer de wrapjes als snack rechtop op een plank met de zelfgemaalte aïoli.
ENJOY