Gemarineerde BBQ karbonade

Speciaal voor Butchery club members: Gemarineerde BBQ schouderkarbonade 2 stuks voor je gespaarde beefcoins.
Hoe bereid je een BBQ-karbonade van het Limburgs kloostervarken?
De naam zegt het natuurlijk al, een BBQ-karbonade komt het beste tot zijn recht op de barbecue. Grill de schouderkarbonade 12 tot 15 minuten -tijd is afhankelijk van de dikte van de karbonade- op een hete barbecue. Wil je 't nou helemaal goed doen? Gebruik dan de kernthermometer en grill de BBQ-karbonade tot de kern van het vlees >70 graden celcius is.
Geen weer voor barbecue, maar wel zin in zo'n goeie BBQ-karbo? In de koekepan kan je 'm natuurlijk ook klaarmaken. Schroei eerst de karbonade op hoog vuur dicht en bak 'm dan nog 11 tot 14 minuten tot hij well done is.
Ingredienten
varkensvlees, marinade [water, melasse, SOJAsaus (water, SOJAboon, zout, TARWE), azijn, aroma (SOJA), suiker, kruiden en specerij (paprikapoeder, korianderzaad, MOSTERDpoeder, witte peper, uipoeder, gember, peterselie, fenegriekzaad, knoflookpoeder), gemodificeerd maiszetmeel, eiwithydrolysaat (SOJA), zout, koolzaadolie, kleurstof: E150c, gistextract, conserveermiddel: E270, E202, verdikkingsmiddel: E412, E410] (GLUTEN), kruiden [paneermeel (TARWE, ROGGE), zout, specerij (koriander, peper, gember, kurkuma, foelie, fenegriek, kardemom, komijn, kruidnagel, piment), geroosterde GERSTemoutextract] (GLUTEN)Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 757.76 |
Energie (kcal) | 181.28 |
Vet (g) | 11.33 |
Verzadigd vet (g) | 4.78 |
Koolhydraten (g) | 1.93 |
Suikers (g) | 1.24 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 17.88 |
Zout (g) | 0.99 |
Gemarineerde BBQ karbonade
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Speciaal voor Butchery club members: Gemarineerde BBQ schouderkarbonade 2 stuks voor je gespaarde beefcoins.
Hoe bereid je een BBQ-karbonade van het Limburgs kloostervarken?
De naam zegt het natuurlijk al, een BBQ-karbonade komt het beste tot zijn recht op de barbecue. Grill de schouderkarbonade 12 tot 15 minuten -tijd is afhankelijk van de dikte van de karbonade- op een hete barbecue. Wil je 't nou helemaal goed doen? Gebruik dan de kernthermometer en grill de BBQ-karbonade tot de kern van het vlees >70 graden celcius is.
Geen weer voor barbecue, maar wel zin in zo'n goeie BBQ-karbo? In de koekepan kan je 'm natuurlijk ook klaarmaken. Schroei eerst de karbonade op hoog vuur dicht en bak 'm dan nog 11 tot 14 minuten tot hij well done is.
Ingredienten
varkensvlees, marinade [water, melasse, SOJAsaus (water, SOJAboon, zout, TARWE), azijn, aroma (SOJA), suiker, kruiden en specerij (paprikapoeder, korianderzaad, MOSTERDpoeder, witte peper, uipoeder, gember, peterselie, fenegriekzaad, knoflookpoeder), gemodificeerd maiszetmeel, eiwithydrolysaat (SOJA), zout, koolzaadolie, kleurstof: E150c, gistextract, conserveermiddel: E270, E202, verdikkingsmiddel: E412, E410] (GLUTEN), kruiden [paneermeel (TARWE, ROGGE), zout, specerij (koriander, peper, gember, kurkuma, foelie, fenegriek, kardemom, komijn, kruidnagel, piment), geroosterde GERSTemoutextract] (GLUTEN)Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 757.76 |
Energie (kcal) | 181.28 |
Vet (g) | 11.33 |
Verzadigd vet (g) | 4.78 |
Koolhydraten (g) | 1.93 |
Suikers (g) | 1.24 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 17.88 |
Zout (g) | 0.99 |