JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een rib eye van het Spaanse Iberico varken is een veelzijdig en smaakvol stuk varkensvlees dat dankzij zijn marmering een intense smaak en malsheid heeft. Een echte traktatie als die op de juiste manier wordt bereid!
Een rib eye van een varken is een mals en sappig stuk vlees dat wordt gesneden van het rug- of ribgedeelte van een varken. De rib eye is een mooi dooraderd stuk vlees met een hele fijne balans tussen vet en vlees. Dit evenwicht zorgt voor een fijne smaak en een zachte, malse structuur. Varkensribeye gaat erg goed samen met klassieke of zoete marinades en kan het beste worden bereid in de pan of op de BBQ. Laat het vlees nog even rusten en je hebt een fantastisch avondmaal.
Deze Rib Eye komt van het Spaanse Iberico varken, dat bekend staat als een van de meest smaakvolle scharrelrassen ter wereld. De Varkens leven de hele dag buiten en eten eikels, grassen, kruiden en wortels Als in de herfst de eikels van de kurk- en steeneikels vallen, kunnen de varkens zich helemaal vol eten met deze voedingsrijke noten. Dit zorgt ervoor dat de beesten gezond kunnen groeien naar 160 tot 180 kilo en geeft het vlees zijn karakteristieke smaak waar het wereldwijd beroemd door is geworden. Die volle smaak gaat hand in hand met een kruidige, vette structuur die dankzij de hoge concentratie enkelvoudige en meervoudig onverzadigde vetten ook nog eens bijzonder voedzaam is. Dit maakt Ibérico-vlees niet alleen heerlijk, maar ook relatief gezond in vergelijking met veel ander varkensvlees.
Als je varkens rib eye van het Iberico varken online wilt bestellen, ben je bij online slagerij The Butchery op het juiste adres. Als ons vlees wordt drie keer getrimd door onze meesterslagers voor de perfecte verhouding tussen vet en vlees, wat zorgt voor optimale kwaliteit en de beste smaak en structuur. Bestellen is erg gemakkelijk: bestel voor 11 uur en je hebt het in Nederland en België op dezelfde avond nog thuis. Komt dit niet zo goed uit? Geen probleem, je kiest zelf gemakkelijk wat jou het beste uitkomt! Het vlees wordt vacuümverpakt en quickfrozen geleverd, zodat de kwaliteit tijdens het transport maximaal behouden blijft.
Ribeye als hoofdgerecht
Kleine eter: 150-250 gramGrote eter: 600-800 gramCarnivoor: 400-600 gram
Ribeye to share for 2