Pizzasteen Keij (alle maten)
De pizzasteen zorgt ervoor dat je pizza gelijkmatig en perfect wordt gebakken. Hij kan gebruikt worden in combinatie met de Keij Kamado BBQ-grill of thuis in de oven, zodat je altijd en overal van de perfecte pizza kunt genieten.
Om een heerlijke pizza te maken, verwarm je de BBQ tot ongeveer 250°C. Plaats de steen vanaf het begin in de barbecue zodat deze gelijkmatig kan opwarmen en voorkom dat de steen barst. Om te voorkomen dat de bodem verbrandt, leg je de pizzasteen op een hitteschild. Bestrooi de steen met wat bloem of polenta om kleven te voorkomen. Zodra de barbecue goed op temperatuur is, leg je de pizza op de steen. Het is het eenvoudigst om dit met een pizzaschep te doen. Met het deksel gesloten is je pizza binnen 5 tot 10 minuten klaar.
Een pizzasteen heeft nauwelijks onderhoud nodig: veeg hem na gebruik schoon met een droge doek en schraap de aangekoekte ingrediënten eraf. Was de steen absoluut niet af met water, omdat het water in de steen trekt en de steen bij volgend gebruik kan breken.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 0 |
Energie (kcal) | 0 |
Vet (g) | 0 |
Verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 0 |
Zout (g) | 0 |
Pizzasteen Keij (alle maten)
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
De pizzasteen zorgt ervoor dat je pizza gelijkmatig en perfect wordt gebakken. Hij kan gebruikt worden in combinatie met de Keij Kamado BBQ-grill of thuis in de oven, zodat je altijd en overal van de perfecte pizza kunt genieten.
Om een heerlijke pizza te maken, verwarm je de BBQ tot ongeveer 250°C. Plaats de steen vanaf het begin in de barbecue zodat deze gelijkmatig kan opwarmen en voorkom dat de steen barst. Om te voorkomen dat de bodem verbrandt, leg je de pizzasteen op een hitteschild. Bestrooi de steen met wat bloem of polenta om kleven te voorkomen. Zodra de barbecue goed op temperatuur is, leg je de pizza op de steen. Het is het eenvoudigst om dit met een pizzaschep te doen. Met het deksel gesloten is je pizza binnen 5 tot 10 minuten klaar.
Een pizzasteen heeft nauwelijks onderhoud nodig: veeg hem na gebruik schoon met een droge doek en schraap de aangekoekte ingrediënten eraf. Was de steen absoluut niet af met water, omdat het water in de steen trekt en de steen bij volgend gebruik kan breken.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 0 |
Energie (kcal) | 0 |
Vet (g) | 0 |
Verzadigd vet (g) | 0 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 0 |
Zout (g) | 0 |