Hacheevlees Blonde d'Aquitaine

Hacheevlees van Blonde d'Aquitaine, door Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. 

Lees meer
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!

Productinformatie

Wat is hacheevlees?

Hacheevlees is fijn gesneden stoofvlees van rund. Hachee komt namelijk van hacher, de Franse vertaling voor hakken. Letterlijk genomen is hachee een stoofgerecht met groenten en fijngehakt vlees, vis of gevogelte, maar in de praktijk wordt in Nederland hachee gezien als een stoofgerecht met rundvlees, ui en zuur (azijn). Een Hollandse klassieker! Hacheevlees is over het algemeen mooi doorregen en wat vetter dan bijvoorbeeld goulashvlees. Dat zorgt voor smeuïg vlees met extra smaak! Dit hacheevlees komt van Blonde d'Aquitaine, zorgvuldig door Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd bij boeren uit onze directe omgeving. 

Hacheevlees van Blonde d'Aquitaine

Zoals gezegd: dit hacheevlees is afkomstig van Blonde d'Aquitaine, oftewel rundvlees uit de regio dat wekelijks door mijn vader Lantinga Sr wordt geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. (H)eerlijk vlees met een fijne herkomst. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Dit hacheevlees heeft mede door dat goede leven die authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...


Ingredienten

100% rundvlees

Butcher's Notes

Hachee: nog zo'n typisch Hollandse klassieker. Lekker hoor, met zuur en ui! Hacheevlees is al fijngesneden, wel zo makkelijk. Perfect stoofvlees om lekker lang op te zetten. Duurt even, maar dan heb je ook wat en als toegift hangt die heerlijk geur in je keuken. I like!


Wat vind je van dit product?