JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Bereidingswijze:
Haal de ham 2 dagen vantevoren uit de vriezer en zorg dat de ham volledig is ontdooid. verwarm de oven voor op 160C en doe de ham in de oven. de bereidingstijd is ongeveer 1uur per kilo. dus 2kilo is 2 uur op 140C. het makkelijkst is dat u een kernthermometer gebruikt welke in de midden 68C moet zijn.
Rub de ham in met een rub geschikt voor varkensvlees (bijvoorbeeld de all purpose rub van no rubbish) of de croix valley st. louis dry rub. strijk na een uur de ham in met een lekker bbq saus zoals de croix valleu st louis style bbq saus.
Laat de ham even na het bereiken van de temperatuur 10 minuten op het aanrecht rusten en bestrijk nogmaals met de saus.
eet smakelijk.
Het gewicht hieronder is een rauwe gepekelde ham. Er zal altijd wat gewichtsverlies optreden bij bereiding, vandaar een wat gewicht pp.
Beenham als hoofdgerecht
Gemiddelde eter: 250-350 gram ppGrote eter: 350-400 gram pp