Mini burgers

Mini burgers

Met zo’n mooi burgerassortiment konden de mini burgers natuurlijk niet achterblijven. Inmiddels hebben we de mini burgers dus ook in meerdere smaken en van verschillende rassen. Ideaal voor een burgertasting of de gourmet dus!

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is een mini hamburger?

Je zal ’t vast al kunnen raden: de mini hamburger is een hamburger, maar dan in ’t klein. Op de Rubia Gallega mini hamburger na, maken we alle mini burgers in eigen slagerij. Is immers een ambacht, alle kruiden perfect in balans en in het geval van foodpairing worden de kruiden zorgvuldig afgewogen ten opzichte van de toevoegingen. Met zoveel verschillende smaken in ons ‘normale’ burger assortiment konden onze mini burgers niet achterblijven. Daarom zijn we alvast begonnen met ’t toevoegen van mini hamburgers in de smaken cheddar/jalapeno en Old Amsterdam/mosterd.

Wat is een gourmet hamburger?

Een gourmethamburger is eigenlijk gewoon een kleine hamburger. Je wilt bij de gourmet geen joekel van 140 gram op de grill, omdat de charme van gourmet juist die kleine stukjes vlees en groente zijn. Hoewel we prachtige gourmetschalen in ons assortiment hebben, zijn mini hamburgers voor de gourmet altijd een mooie aanvulling. Als je dan ook nog de mini brioche buns erbij hebt, is het al helemaal een feestje. Kan je je eigen broodjes burger bouwen tijdens de gourmet.

Burgertasting met mini burgers

Mini burgers zijn, behalve ideaal voor de gourmet, ook perfect voor een burgertasting! Verschillende burgertjes, verschillende toppingen, zoveel mogelijkheden voor een burgertasting! Maak bijvoorbeeld de Old Amsterdam burger met bacon jam in ’t klein of een mini big fat beefburger.. Zoveel smaken, zoveel wensen en zoveel opties! Kies je favo burger en ga lekker variëren met verschillende toppingen. Je kan ’t zo gek maken als je zelf wilt! En vooral dan zijn de mini burgers met zo’n burgertasting ideaal, kan je er immers meer van op..

Wagyu mini burger

The Butchery is Wagyu specialist en dan mogen mini Wagyu burgertjes niet ontbreken! We hebben dan ook de meest malse burgertjes in ons assortiment van Japans Wagyu rundvlees. Wil je er gewoon bij hebben tijdens het gourmetten of tijdens je burgertasting. Ook ideaal om dan ’t verschil te proeven tussen Black Angus en Wagyu bijvoorbeeld.. We beloven je, je krijgt er zeker geen spijt van!

Black Angus mini burger

Dat we bij The Butchery fan zijn van kwalitatief goed vlees, had je vast al gemerkt. Daarom zie je dat veel huisgemaakte producten van Amerikaans Black Angus rundvlees gemaakt zijn. Dit waanzinnige runderras heeft een fantastische marmering, waardoor een burger altijd mals en sappig is. Uiteraard draaien we van de technische delen zelf het hamburgervlees, kruiden het zorvuldig en worden de burgers door de slagers gevormd tot burgers van ongeveer 40 gram. De Black Angus mini burger hebben we in verschillende smaken in ons assortiment. Classic, Old Amsterdam & mosterd en cheddar & jalapeno. Ideaal voor een burgertasting of voor op de gourmet. De naturel black angus mini burgers vind je al in ons gourmetpakket, maar deze kan je goed aanvullen met onze smaakjesburgers. Je hebt immers nooit teveel burgers met de gourmet.

Rubia Gallega mini burger

Nog zo’n ras in ’t rijtje mooie rassen is het Rubia Gallega ras uit Spanje. Kenmerkend aan Rubia Gallega vlees is dat het een intensere rundvleessmaak heeft. Dit komt omdat Rubia Gallega runderen op oudere leeftijd geslacht worden. Zo’n intensere smaak doet ’t fantastisch in een hamburger voor de gourmet of een burgertasting voor de liefhebber.

Mini burger online bestellen?

Tegenwoordig bestel je mini burgertjes net zo makkelijk online als een nieuwe spijkerbroek. Gelukkig maar, online is er immers meer keuze dan bij de slager om de hoek. Burgertjes op de gourmet of op de grillplaat doen ’t altijd goed. Ga je voor Wagyu burgertjes, Rubia Gallega burgertjes of de Black Angus mini burgers? Bij ons ben je sowieso verzekerd van kwalitatief goede burgertjes en dus mooie sappige burgertjes van dieren die een fijn leven hebben gehad. Bestel online bij The Butchery en wij bezorgen ’t quickfrozen bij je thuis!

Mini burger quickfrozen thuisgeleverd

Bestel je online mini burgertjes bij The Butchery, worden ze quickfrozen bij je thuisgeleverd. Hou hier rekening mee met het bestellen, want het heeft bij aankomst natuurlijk nog wat tijd nodig om te ontdooien. Aan de andere kant, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om ze gelijk in de vriezer te leggen, om ze op een later moment op te eten. De burgertjes kan je, om ze te ontdooien, ’t beste een dag van tevoren in de koelkast leggen. Zo ontdooien ze langzaam en dat komt ten goede aan de kwaliteit.

Gelijk na productie van de mini burgers wordt het vlees vacuum per portie verpakt. In het geval van de mini burgers dus per 4 of 10 stuks. Er komt een productsticker op de verpakking en vervolgens wordt het op een speciale manier ingevroren. Speciale manier? Yes! We vriezen het vlees op een hele lage temperatuur in een korte temperatuur in. Hierdoor hebben we een zeer gering kwaliteitsverlies en blijven ook de voedingswaarden, smaak en structuur behouden. Voor het transport wordt de bestelling bij elkaar gepakt in de vriezer en verstuurd in een isolatiezak die in een doos zit. Met een flinke schep droogijs! Dus wees voorzichtig bij het uitpakken.

Gourmet hamburger kopen online?

Online gourmet hamburgertjes kopen is ideaal! Kan je je favoriete burgers zelf kiezen en je mandje nog aanvullen met een gourmetschaal of gourmetworstjes. Verzending is immers gratis vanaf 60 euro, altijd mooi meegenomen. Je kiest in de check-out zelf je leverdag en -moment (overdag of avond) en wij zorgen ervoor dat het op het afgesproken moment geleverd wordt.

Oh, kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe het vlees dan bevroren bij je thuis geleverd wordt. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, besteden we er veel zorg aan om je vlees optimaal in te vriezen. Om het dan ook bevroren bij je te leveren op een gewenst tijdstip werken we met twee koeriers. Trunkrs verzorgt onze avondlevering. De pakketten die door Trunkrs worden bezorgd, worden pas om 11 uur ’s ochtends bij ons opgehaald en gaan vanaf 17 uur al in uitlevering. De pakketten zijn dus relatief kort onderweg. Voor het transport pakken we je bestelling in in een kartonnen doos, met isolatiezak en droogijs, zodat je je vlees gegarandeerd bevoren in ontvangst kan nemen.

We werken ook samen met Leen Menken, een koerier die overdag levert en gespecialiseerd is in geconditioneerd transport. Zo hebben ze structureel kwaliteitscontroles op temperatuur. Met beide levermogelijkheden kan je dus ervanuit gaan dat je bestelling bevroren geleverd wordt.