JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Chuck eye steak met chorizo- en zongedroogde tomatenboter
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
De Porterhouse is het meest populaire stuk van het Chianina rund. Hierbij is de ossenhaas groter dan bij een T-bone.
In Italie heet dit een “bistecca alla Fiorentina”, De chianina specialiteit die bij menig sterrenrestaurant op de kaart staat maar dan wel op de echte manier bereidt.
Bistecca alla Fiorentina
De Chianinasteak wordt ingekwast met goede olijfolie en langs beide kanten heel kort hard gegrild boven houtskool voor een krokante korst. belangrijk hierbij is dat de temperatuur van het vuur op zijn allerheetst is. Leg de steak direct vanuit de koelkast op de grill anders wordt de porterhouse te rose. Het vlees wordt namelijk niet rosé maar nog echt rood geserveerd met een maximale kerntemperatuur van 40-42C, daarna bestrooid met maldon seasalflakes grof zeezout, versgemalen zwarte peper en nogmaals besprenkeld met olijfolie. Eventueel serveren met een schijfje citroen en aangemaakte rucola.