Kip cordon bleu (scharrel)

Kip Cordon Bleu van de Hollandse scharrelkip met een beter leven.

Lees meer
 • Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
 • Nog € 75,00 voor GRATIS verzending!
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Bereidingswijze

  Productinformatie

  Kip Cordon Bleu van de Hollandse scharrelkip met een beter leven.


  Wat is een kip cordon bleu?

  Cordon Bleu is van oorsprong een opgerolde schnitzel met ham en kaas, vastgezet met een prikker. Tegenwoordig zijn er tig varianten, zoals dat gaat met populaire gerechten. Zo dus ook de kip cordon bleu. Onze kip cordon bleu is gepaneerde kipfilet gevuld met huisgemaakte ham en jong belegen kaas. Dagelijkse keuken, maar dan anders.

  De kipfilet is afkomstig van de Hollandse scharrelkip waarvan we de herkomst exact weten. Geen massa-industrie en vleesschandalen, maar een gezonde, vitale kip met een slagerskeurmerk. De kippen worden gehouden in stallen (mét vrije uitloop) met een dag- en nachtritme en hebben 24/7 toegang tot water plantaardige voeding (70% granen). Een goede herkomst is belangrijk voor de kip, maar zeker ook voor de smaak. Van een relaxte, gezonde kip komt simpelweg lekkerder vlees. Win-win dus!

   

  Bereidingswijze

    bakken/grillen

  Butcher's Notes

  Een leuke variant op de dagelijkse keuken als je van rijke gerechten houdt. Ik kan een kip cordon bleu op z'n tijd wel waarderen. Bijvoorbeeld in het weekend, de dag na een zware avond ;-)


  Wat vind je van dit product?