Schenkel
Wat is schenkel?
Schenkel komt van de bovenpoot van het rund en is herkenbaar aan het bot in het midden. Runderschenkel wordt vaak gebruikt om mooie bouillon van te trekken, want het merg in het bot zorgt voor veel kracht. Hoe langer laten trekken, hoe beter! Schenkel wordt ook wel gebruikt in stoofschotels, vaak zonder bot, maar soms ook mét (zoals de Italiaanse klassieker Ossobuco, die overigens vaker van kalfsschenkel wordt geserveerd). Deze schenkel komt van Butchery Beef, ons premium huismerk van (h)eerlijk rund uit de regio.
Schenkel van Butchery Beef
Zoals gezegd, deze schenkel komt van Butchery Beef, ons premium huismerk van (h)eerlijk rund uit de regio. Wekelijks selecteert mijn vader Jan Lantings Sr. persoonlijk ons rundvlees bij boeren uit de regio met wie we al heel lang samenwerken. Gegarandeerd (h)eerlijk vlees. De koeien grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Deze schenkel heeft mede daardoor die authentieke rundvlees: zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...
Ingrediënten
100% rundvleesVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Schenkel
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
Wat is schenkel?
Schenkel komt van de bovenpoot van het rund en is herkenbaar aan het bot in het midden. Runderschenkel wordt vaak gebruikt om mooie bouillon van te trekken, want het merg in het bot zorgt voor veel kracht. Hoe langer laten trekken, hoe beter! Schenkel wordt ook wel gebruikt in stoofschotels, vaak zonder bot, maar soms ook mét (zoals de Italiaanse klassieker Ossobuco, die overigens vaker van kalfsschenkel wordt geserveerd). Deze schenkel komt van Butchery Beef, ons premium huismerk van (h)eerlijk rund uit de regio.
Schenkel van Butchery Beef
Zoals gezegd, deze schenkel komt van Butchery Beef, ons premium huismerk van (h)eerlijk rund uit de regio. Wekelijks selecteert mijn vader Jan Lantings Sr. persoonlijk ons rundvlees bij boeren uit de regio met wie we al heel lang samenwerken. Gegarandeerd (h)eerlijk vlees. De koeien grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Deze schenkel heeft mede daardoor die authentieke rundvlees: zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...
Ingrediënten
100% rundvleesVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |