JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Voor de bereiding van short ribs kun je verschillende technieken toepassen. Low & Slow op de BBQ, sous vide, oven of smoker.. het kan allemaal. Wij hebben diverse recepten voor je die je kunt aanhouden!
Misschien niet de meest avontuurlijke bereidingswijze, maar wél een hele mooie én eentje die altijd loont! Onze Jeremy maakte een waanzinnig recept met chimichurriSous vide short ribs
Altijd een mooie bereidingswijze, helemaal USA Style en een perfecte weekend- of thuiswerkbezigheid. Hier een recept van Wagyu short ribs in butcher paper.
Low & Slow BBQ Beef Ribs
Eén van de klassiekers uit USA BBQ land: Texas Style short ribs. Heel moeilijk is het niet, zeker niet als je onderstaand recept aanhoudt, maar je moet er wel de tijd voor nemen!
Short ribs texas Style
Onze short ribs zijn aan één stuk en bevatten gemiddeld 3 ribben. Een enkele keer zijn dat er 4.Short ribs als hoofdgerechtGemiddeld genomen reken je (inclusief bot) zo'n 500 gram short ribs per persoon. Bij Wagyu short ribs kan dat gewicht iets lager liggen en een grote eten redt zich vast en zeker ook met 750 gram :-)Shortribs als onderdeel BBQWanneer de ribs onderdeel zijn van een complete BBQ kun je zo'n 250 gram pp aanhouden.