Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd.
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.-. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van € 40.-
Verzendkosten Tussen de 40,- en 100,- bedragen de verzendkosten in Vlaanderen € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal € 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de € 40,- te verzenden.
Varken en zoete smaken zijn fantastisch samen. Voeg hier nog wat smoke flavor aan toe en je hebt een winnend recept!
Waarom mensen spareribs zouden kapot garen in een pan en in de oven gooien is voor mij [Jeremy] echt een mysterie. Ik hou van smokey ribs en dat mag best even tijd kosten. Leuk juist!
Let op, begin wel met echt goede ribs. En dus niet die dunne dingen van de supermarkt. Nee nee, jij wilt flinke ribs eten en dan kun je bijvoorbeeld voor onze St. Louis style ribs kiezen. Die zijn perfect voor een mooie low&slow bereiding en gelijkmatige garing.
Bereiding Honey St.Louis Ribs
Verwarm de BBQ voor op 135C en maak de ribben schoon door de kleine ribben aan de zijkant eraf te snijden.
Je kunt de bovenkant - het stuk van de borstbeen - er ook op laten zitten, hier zit best veel vlees aan nog. Zelf snij ik het er altijd af om mooie rechte ribs te maken. But you do you.
Smeer de ribs in met mosterd en gebruik dan de honey rub. Je kunt uiteraard allerlei rubs properen, iets met een beetje spice is ook altijd lekker. Kwestie van smaak. Ik ging dus deze keer voor sweet!
Plaats op de BBQ en doe de eerste 2 uur niets. Check de ribs na twee uur en spray eventueel met appelciderazijn op de droge plekken.
Wanneer de ribs boven de 72C zijn kunnen ze worden gerold in butcher paper samen met de boter en honing.
Gaar nu nog 2 uur of totdat een kerntemperatuur bereikt is van minimaal 94C of totdat de ribs zacht aanvoelen.
Haal de ribs uit het papier en plaats terug op de smoker. Gebruik het vocht vanuit het butcher paper om de ribs nog even af the glazen voor die echte shine. Laat de ribs nog zo'n 30min garen zodat de glaze blijft plakken en dan mag je aanvallen!
Enjoy!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie