JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Chuck eye steak met chorizo- en zongedroogde tomatenboter
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Ossenhaas is een spier in de rug van het rund die in een punt loopt. Dat puntige uiteinde leent zich uiteraard niet voor het snijden van steaks, maar het is even mals en smaakvol als het voorste gedeelte. Van dit deel worden dus de welbekende ossenhaaspuntjes gesneden. Prachtig vlees, want het bevat nauwekijks vet of bindweefsel, is dus superfijn van draad en ook nog eens boterzacht. Niet voor niets noemen de Engelsen dit deel van het rund 'Tenderloin'.
Even dichtschroeien en meteen vuur lager zetten. Ossenhaaspuntjes hebben écht maar heel even nodig. Niemand houdt immers van doorgeslagen ossenhaas...
Ossenhaaspuntjes zijn ideaal voor een mooi voorgerecht of een mooi wokgerecht.
Ossenhaaspuntjes als voorgerecht
Kleine/normale eter: 75-100 gramGrote eter: 150 gram
Ossenhaaspuntjes als hoofdgerecht
Kleine/normale eter: 150-200 gramGrote eter: 250 gram