LIVAR Rookworst
Ambachtelijke rookworst van LIVAR
Al onze worsten komen uit eigen worstmakerij, waar meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait. Henri en zijn team werken met eigen recepturen die in de winkels in Meppel en Wanneperveen al jaren bestsellers zijn. De worstmakerij heeft dan ook al flink wat prijzen in de wacht gesleept. Het maken van een echt goede ambachtelijke rookworst is bijvoorbeeld helemaal niet zo eenvoudig. Zo komt het mengen van vlees met de kruiden, vocht en zout heel precies. The Butchery werkt met recepten die al jarenlang succesvol door Lantinga Slagerij & Vershuis worden toegepast. De rookworsten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en in geavanceerde kasten gerookt (zonder rookaroma's, maar dat spreekt voor zich).
Rookworst online bestellen?
Benieuwd naar de ambachtelijke rookworst van het Limburgs Kloostervarken? Je bestelt hem snel en eenvoudig online! Voor 11.00 besteld = zelfs dezelfde avond al quickfrozen in huis.
De rookworst is nog rauw, dat betekent dat je de rookworst nog 20 minuten moet wellen. Een rookworst wel je door 'm in het water op het fornuis te zetten, net tegen de kook aan. Het water dus niet koken.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
LIVAR Rookworst
LIVAR Rookworst
Mooie structuur, niet te zout en natuurlijk erg lekker!
Van genoten dus.
LIVAR Rookworst
Ook lekker sappig op schaal van 0-10 geeft ik een 12,5 voor de worst
Ben benieuwd in het najaar naar de grove variant
Ook dit prduct is een echte aanrader
Write Your Review
LIVAR Rookworst
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Ambachtelijke rookworst van LIVAR
Al onze worsten komen uit eigen worstmakerij, waar meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait. Henri en zijn team werken met eigen recepturen die in de winkels in Meppel en Wanneperveen al jaren bestsellers zijn. De worstmakerij heeft dan ook al flink wat prijzen in de wacht gesleept. Het maken van een echt goede ambachtelijke rookworst is bijvoorbeeld helemaal niet zo eenvoudig. Zo komt het mengen van vlees met de kruiden, vocht en zout heel precies. The Butchery werkt met recepten die al jarenlang succesvol door Lantinga Slagerij & Vershuis worden toegepast. De rookworsten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en in geavanceerde kasten gerookt (zonder rookaroma's, maar dat spreekt voor zich).
Rookworst online bestellen?
Benieuwd naar de ambachtelijke rookworst van het Limburgs Kloostervarken? Je bestelt hem snel en eenvoudig online! Voor 11.00 besteld = zelfs dezelfde avond al quickfrozen in huis.
De rookworst is nog rauw, dat betekent dat je de rookworst nog 20 minuten moet wellen. Een rookworst wel je door 'm in het water op het fornuis te zetten, net tegen de kook aan. Het water dus niet koken.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |