Braadworst LIVAR - tikka masala

Hoe bak je een braadworst?

Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Keuzes, keuzes, die hebben ze genoeg bij The Butchery. Onze keuze was gevallen op de Tikka Masala worstjes en die stellen niet teleur. Super sappige worsten, met een zeer lekkere smaak. Kijk er naar uit de volgende keer een andere smaak te proberen.
Review door |

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Braadworst LIVAR - tikka masala

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
  • Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt