Iberico Nekbraadstuk zonder presa

Ik houd van Iberico. Het vlees is mooi gemarmerd en wat kruidig van smaak. Bovendien leent dit braadstuk zich perfect voor het bereiden van pulled pork. Doordat het wat vetter is, droogt het ook niet zo snel uit. En je kunt beginnen met een stuk van zo'n 1 tot 1.5 kg, zodat je niet meteen 16 uur onder de pannen bent!

Bert-Jan Lantinga

Iberico nekbraadstuk is prachtig gemarmerd varkensvlees en bij uitstek geschikt om pulled pork mee te maken. Het is wat vetter en droogt dus minder snel uit. 

Bereiding Iberico Nekbraadstuk

De mooiste manier van bereiding is low & slow. Houd ongeveer 4 uur aan voor een kilo vlees. Hier vind je een prachtig basisrecept voor traditionele pulled pork!

Ingredienten

100% varkensvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Iberico Nekbraadstuk zonder presa

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Cabecero, oftewel nekbraadstuk zonder presa (zonder been) van het Spaanse Iberico varken.

+ Lekker makkelijk

+ 6,99 | 2 kopjes erwtensoep
+ 16,99 | Iberico wangetjes in rode wijnsaus [600 gram]
+ 13,49 | Boeuf bourguignon Black Angus [600 gram]
+ 16,99 | Indo beef rendang Black Angus [600 gram]
+ 5,99 | 4x Gratintaartje broccoli creamcheese [100 gram per stuk]

+ Altijd lekker

+ 5,49 | Rookworst Cheddar&Jalapeno LIVAR [280 gram]
+ 6,99 | Grillworst cheddar/jalapeno LIVAR om af te grillen [400 gram]
+ 4,99 | Meat Pie Stewed Beef [180 gram]
+ 4,29 | Droge worst extra kruidnagel
  • check-circle check-circle Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Mobile Image

Ik houd van Iberico. Het vlees is mooi gemarmerd en wat kruidig van smaak. Bovendien leent dit braadstuk zich perfect voor het bereiden van pulled pork. Doordat het wat vetter is, droogt het ook niet zo snel uit. En je kunt beginnen met een stuk van zo'n 1 tot 1.5 kg, zodat je niet meteen 16 uur onder de pannen bent!

Bert-Jan Lantinga

Cabecero, oftewel nekbraadstuk zonder presa (zonder been) van het Spaanse Iberico varken.
Product label
Meest gekocht
Kreeftstaart Canada
check-circle Vanavond in huis
39,99
Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
check-circle Vanavond in huis
4,99
Kruidenboter Cafe de Paris Kruidenboter Cafe de Paris
check-circle Vanavond in huis
3,99
Laden...