Runderschnitzel Black Angus PRIME USA

Wat is een runderschnitzel?

Een runderschnitzel komt van het spier- of staartstuk en wordt met de draad mee gesneden in dunne lappen. Een mooi mager stuk rundvlees met een korte bereidingstijd. 

Bereiding runderschnitzel

Haal de schnitzels ruim een uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur komt. Verhit vervolgens in een koekenpan een klont boter of scheut olijfolie. Kruid de schnitzels naar smaak met peper en zout en bak zo'n twee minuten per kant op middelhoog vuur. 

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Runderschnitzel Black Angus PRIME USA

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Runderschnitzel van het Amerikaanse Black Angus PRIME rund. 
  • Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt