JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een runderschnitzel komt van het spier- of staartstuk en wordt met de draad mee gesneden in dunne lappen. Een mooi mager stuk rundvlees met een korte bereidingstijd.
Haal de schnitzels ruim een uur voor de bereiding uit de koelkast, zodat deze op kamertemperatuur komt. Verhit vervolgens in een koekenpan een klont boter of scheut olijfolie. Kruid de schnitzels naar smaak met peper en zout en bak zo'n twee minuten per kant op middelhoog vuur.