JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een goede steak kan je op heel veel verschillende manieren bereiden. Maar als we het over een hele dikke Tomahawk hebben dan moeten we daar het meeste uit proberen te halen. Want je wilt natuurlijk niet dat je mooie vlees als een schoenzool op je bord komt...
Mijn favoriete manier om een dikke steak te bereiden is reverse sear. Safe & Sound. Met deze techniek laat je de steak eerst langzaam en geleidelijk garen. Daarna laat je hem even rusten om hem vervolgens kort en heet af te grillen. Dat kan zijn op een gietijzeren rooster op de grill, in een pan, met een blow torch, direct op vuur, wat je maar wilt! Zolang het maar kort en krachtig is, met als doel het verkrijgen van die lekkere korst. Wil je meer lezen over de reverse sear techniek? Hier lees je er alles over.
Met de steak zelf moet je niet al te veel doen. Simpel één of twee nachtjes droog pekelen - ook wel bekend als dry brining - en daarna op de BBQ. Daarmee krijg je de meest lekkere en pure smaak die jouw steak je kan leveren. Daarnaast kan je natuurlijk van alles serveren, en omdat we het hier over een Spaanse Charra Tomahawk hebben, heb ik er mijn (@Rudilicious_Kitchen) Guacachurri bij geserveerd. Maar chimichurri is natuurlijk ook een goede optie.
ENJOY!
Tomahawk