Oosters buffet (v.a. 20 personen)

Oosters buffet bestaat uit:
Koud:
- Kroepoek seroendeng, gebakken uitjes en atjar.
- Oosterse carpaccio met sesamolie, sesamzaadjes en sojasaus.
- Oosterse groene salade.
- Luxe steenoven broodvariatie met kruidenboters.
Warm:
- Garnalen in zoetzure saus.
- Korean shortribs in sesamsaus.
- Spareribs in yakitorisaus.
- Kipsaté in satésaus.
- Noodles met ommeletreepjes en groenten.
- Nasi Goreng met gehakt en groenten.
Ingredienten
Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | N/B |
| Energie (kcal) | N/B |
| Vet (g) | N/B |
| Verzadigd vet (g) | N/B |
| Koolhydraten (g) | N/B |
| Suikers (g) | N/B |
| Vezels (g) | N/B |
| Eiwitten (g) | N/B |
| Zout (g) | N/B |
Oosters buffet (v.a. 20 personen)
De warme gerechten krijg je in handige warmhouders, zodat ze tijdens het eten warm blijven. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op!
Dit product is exclusief te bestellen voor afhalen in onze slagerij in Meppel (Drenthe).
Maak je een account aan met een postcode in de regio Meppel, dan wordt dit product automatisch bestelbaar.
Woon je buiten de omgeving maar wil je toch afhalen in Meppel? Neem dan contact met ons op!
De warme gerechten krijg je in handige warmhouders, zodat ze tijdens het eten warm blijven. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op!
-
Productinformatie
- Kroepoek seroendeng, gebakken uitjes en atjar.
- Oosterse carpaccio met sesamolie, sesamzaadjes en sojasaus.
- Oosterse groene salade.
- Luxe steenoven broodvariatie met kruidenboters.
- Garnalen in zoetzure saus.
- Korean shortribs in sesamsaus.
- Spareribs in yakitorisaus.
- Kipsaté in satésaus.
- Noodles met ommeletreepjes en groenten.
- Nasi Goreng met gehakt en groenten.
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Oosters buffet bestaat uit:
Koud:
Warm:
Ingredienten
Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | N/B |
| Energie (kcal) | N/B |
| Vet (g) | N/B |
| Verzadigd vet (g) | N/B |
| Koolhydraten (g) | N/B |
| Suikers (g) | N/B |
| Vezels (g) | N/B |
| Eiwitten (g) | N/B |
| Zout (g) | N/B |