Rollade met ham en kaas LIVAR

Wat is een rollade met ham en kaas?

Een rollade met ham en kaas is geknoopt van de varkensfilet. Eigenlijk een cordon bleu XXXL dus! De rollade is met liefde handgeknoopt door onze slagers, goed op smaak gebracht met kruiden en dus zo klaar om de oven in te schuiven.. Een leuke variatie en supermakkelijk!

Hoe braad je een rollade met ham en kaas? 

Hoewel 't net een cordon bleu is, moet je de rollade natuurlijk wel iets meer tijd geven.. Laat de rollade eerst op kamertemperatuur komen, dit doe je door de rollade een paar uur van tevoren uit de koelkast te halen. Braad 'm dan aan in de pan in een royale hoeveelheid boter, om 'm vervolgens in een een braadslede -met het braadvocht!- in de voorverwarmde oven (150 graden celcius) te zetten. Hou ongeveer een tijd aan van 25 minuten per 500 gram. Hou alleen wel goed de kerntemperatuur in de gaten van de rollade, want met een kerntemperatuur van 66 graden is de varkensfiletrollade met ham en kaas het lekkerst! 

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Rollade met ham en kaas LIVAR

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Handgeknoopte rollade met ham en kaas van het Limburgs kloostervarken.
  • check-circle check-circle Dinsdag in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt