JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Italiaanse bavette pinwheels
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50) View cart"
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Wist je dat wij ons vlees quickfrozen met droogijs leveren? Het kan dus zonder enig kwaliteitsverlies direct de vriezer in. Haal je kerstbestelling daarom ruim op tijd in huis. Scheelt een hoop stress én je weet zeker dat je niet misgrijpt! Laat je bestelling van minimaal €125,- bezorgen voor 19 december en krijg een gratis hak- of koksmes ter waarde van €39,99 cadeau.
Plaats één van onderstaande messen in je winkelwagen en bestel voor minimaal €125,-. Het aankoopbedrag van het mes (€39,95 ) wordt dan vervolgens in je winkelwagen van het totaalbedrag automatisch als korting verrekend.
Plaats deze hakbijl óf het koksmes in je winkelwagen en bestel voor minimaal 125,- Het volledige aankoopbedrag van het mes van €39,99 wordt vervolgens verrekend in je winkelwagen. Gebruik daarnaast de kortingscode uit je Benefits at Work account om de 10% korting op je bestelling toe te passen.
Bekijk product
The Butchery is de premium online slagerij ontstaan vanuit een traditioneel familiebedrijf waar ambacht centraal staat. Eigenaar en Meesterslager Bert-Jan Lantinga droomde van een slagerij waar dagelijks vlees en ‘s werelds beste vleesrassen en cuts samenkomen. Dat is The Butchery geworden. Japans Wagyu, USDA Prime, Ibérico Drents Blond en veel meer… Alles getrimd & gesneden door Meesterslagers in eigen slagerij.
Kalkoen, met feestdagen is deze showstopper op menig tafel te vinden. Helemaal niet gek als je bedenkt dat écht iedereen een fantastische gevulde kalkoen op tafel kan zetten.
Bekijk kalkoen
Beef Wellington, ossenhaas in bladerdeeg met parmaham en paddenstoelen, is een klassieker die inmiddels niet meer weg te denken is van de kersttafel! Maak 'm zelf of bak een kant&klare af!
Bekijk beef wellington
Wist je dat we de mooiste rollades in ons assortiment hebben? Van malse procureurrollade (dé hardloper) tot de mooiste runderrollades. Uiteraard met de hand geknoopt!
Bekijk rollades
Een X-mas ham is op en top kerstdiner materiaal. We hebben 'm alvast voor je low&slow voorgegaard, zodat je hem alleen nog maar even hoeft af te bakken. Aanrader!
Bekijk hammen
Altijd al een gevulde kalkoen op tafel willen zetten, maar durfde je 't niet zo goed aan omdat je bang bent dat het mislukt? Met onze gevulde kalkoen hoef je daar niet bang voor te zijn! We hebben 'm immers al helemaal voor je voorbereid, leveren er een duidelijke bereidingswijze bij en onze chef Ruben Meijboom heeft er een video over opgenomen. Kan dus absoluut niet mislukken!
Bestel gevulde kalkoen
Écht wat speciaals op tafel zetten deze kerst? Wat dacht je van een Japanse Wagyu steak? Bijvoorbeeld als amuse, om écht een keer Japans Wagyu te proeven.
Bekijk Japans Wagyu
Kerst valt perfect in 't wildseizoen, wat betekent dat er een mooi assortiment aan wild verkrijgbaar is. Van hert tot wild zwijn en van fazant tot eend.. Benieuwd?
Bekijk wild
Een tournedos per persoon of een mooie ossenhaas aan één stuk voor meerdere personen? De ossenhazen voor wellington zijn immers ook mooi om aan 1 stuk te bereiden.
Bekijk ossenhaas
In principe heeft Japans Wagyu niet meer nodig dan wat verse gemalen peper en seasaltflakes. Wil je 'm extra speciaal maken? Serveer je Wagyu Kagoshima steak dan met een authentieke tonkatsu saus.
Bekijk het recept
Een tournedos is altijd een goed idee. Of je 'm nou met een pittige jus maakt, een tournedos rossini of met paddenstoelen.. Deze versie met champignons en cantharellen is écht goed.
Bekijk recept
Gourmetvlees is onmisbaar als je gaat gourmetten en de gourmetschalen van The Butchery zijn met liefde samengesteld door onze slagers.
Bekijk gourmet
Gourmet, maar dan nét iets anders! Mét Wagyu a5 steak, eendeborst, burgertjes en meer.. Extra luxe gourmetten dus! Per 4 personen te bestellen.
Bekijk teppanyaki box
Burgertjes kan je nooit genoeg hebben. Bestel onze bestselling burgers in 't klein vooral mee voor de gourmet. Vergeet niet bij de burgerbuns te kijken!
Bekijk mini burgers
Ook zo ideaal voor de gourmet, onze chipolata worstjes! Ideale aanvulling voor iedere gourmet en te bestellen van varken, rund, kalkoen en lamsvlees.
Bekijk worstjes
Een echte Engelse klassieker: Beef Wellington. Beef Wellington is een braadstuk van rund - vaak ossenhaas - in bladerdeeg met parmaham en paddenstoelen in verse kruiden (duxelles). Dankzij het bladerdeeg kunnen de smaken van de paddenstoelen goed in het vlees trekken én gaat er geen vocht verloren.
Zelf maken? Voor een traditionele beef wellington, kies je voor een ossenhaas voor Wellington. Deze stukken hebben onze slagers van gelijke dikte gesneden, perfect voor Beef Wellington dus!!
Onze chefs hebben ook alvast mooie Beef Wellingtons voorbereid die je alleen nog maar af hoeft te bakken. Die vind je hier!
Lekkere happen bij de borrel? Dan mag warme grillworst niet ontbreken. Onze Meester worstmakers maakten alvast de worst, jij hoeft 'm alleen nog maar even af te bakken.
Bekijk grillworst
Echt zo'n allemansvriend, lekker bij de bbq én bij de borrel! Even afbakken en warm serveren. Ga voor plukbrood kaas/ui, pesto/mozzarella of zontomaat/olijf.
Bekijk plukbrood
Onze leverworsten zijn gemaakt door onze eigen Meester Worstmakers en al meerdere malen met GOUD bekroond. Zijn we trots op! Kies uit Boeren, Hausmacher of Fijn.
Bekijk leverworst
De huisgemaakte droge worsten worden van begin tot eind gemaakt door onze Meester Worstmakers. Een echt ambachtsproduct met een rijpingstijd van ongeveer een week. Aanrader!
Bekijk droge worst
Écht indruk maken op je gasten? Wat dacht je dan van deze showstopper hertenrack met truffelpuree en wijn-chocoladesaus? Mooie smaken die elkaar perfect aanvullen.
Eendenborst op een andere manier eten dan met de klassieke sinaasappelsaus? Dan is de sinaasappel-rode wijn saus een verrassende twist!
Of een dikke steak een goed idee is voor de feestdagen? Natuurlijk! Een steak is altijd een goed idee. Wat dacht je van deze übermalse picanha? Heeft niet veel woorden nodig: Fantastisch.