The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Butchery Beefburgers
Malse Butchery Beefburgers van door Lantinga Sr. geselecteerd rund uit de regio.
Productinformatie
Malse Butchery Beefburgers van door Lantinga Sr. geselecteerd rund uit de regio.
Wat zijn Beefburgers?
Beefburgers zijn malse sappige burgers van gemalen rundvlees. Logisch. (H)eerlijk rundvlees om precies te zijn, wel zo fijn om te weten. Wat is het verschil dan met een hamburger? In ons geval het formaat en de kruiden. Onze Beefburgers zijn circa 140 gram per stuk (hamburgers rond de 100 gram per stuk) en alvast gekruid met een pittige bite. Mooie royale jongens dus!
Butchery Beefburger
Deze Beefburgers komen van de Blonde d'Aquitaine. Elke week gaat mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio langs om persoonlijk ons rundvlees te selecteren. Boeren die goed zijn voor hun dieren en garant staan voor kwaliteit. Wij weten dus precies waar ons vlees vandaan komt, ver weg van de massaindustrie. Superbelangrijk natuurlijk, want die goede herkomst is niet alleen fijn voor het dier, maar komt de smaak en kwaliteit ook ten goede! De goede herkomst proef je dus ook aan deze Beefburgers.
Bereidingswijze
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingredienten
Butcher's Notes
Zomer of winter; een Beefburger is altijd goed. Lekker op de BBQ, maar ook perfect voor dagelijkse keuken AVG of tussen een broodje!