Porchettarollade LIVAR
Wat is porchettarollade?
Porchettarollade is oprecht ’t beste van twee werelden, de rollade is namelijk half varkensfilet en half speklap, gekruid met verse Italiaanse kruiden. Je rollade kan dus niet mislukken, want hij wordt door deze verhouding nooit vet! Behalve superlekker is deze porchettarollade ook een echte eyecatcher.. Want zeg nou zelf, is hij niet prachtig?
Hoe braad je porchettarollade?
Omdat de rollade half varkensfilet en half speklap is, kan de porchettarollade bijna niet mislukken.. Haal de rollade twee uur vantevoren uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Braad ‘m rondom bruin aan in een pan met een royale hoeveelheid boter. Plaats de inhoud van de pan -dus de rollade én de braadjus- in een braadslede in de voorverwarmde oven (150 graden celcius). Hou ongeveer 25 minuten per 500 gram aan, als de porchettarollade een kern van 65 graden heeft bereikt is hij klaar!
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Porchettarollade LIVAR
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Wat is porchettarollade?
Porchettarollade is oprecht ’t beste van twee werelden, de rollade is namelijk half varkensfilet en half speklap, gekruid met verse Italiaanse kruiden. Je rollade kan dus niet mislukken, want hij wordt door deze verhouding nooit vet! Behalve superlekker is deze porchettarollade ook een echte eyecatcher.. Want zeg nou zelf, is hij niet prachtig?
Hoe braad je porchettarollade?
Omdat de rollade half varkensfilet en half speklap is, kan de porchettarollade bijna niet mislukken.. Haal de rollade twee uur vantevoren uit de koelkast, zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Braad ‘m rondom bruin aan in een pan met een royale hoeveelheid boter. Plaats de inhoud van de pan -dus de rollade én de braadjus- in een braadslede in de voorverwarmde oven (150 graden celcius). Hou ongeveer 25 minuten per 500 gram aan, als de porchettarollade een kern van 65 graden heeft bereikt is hij klaar!
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |