JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Italiaanse bavette pinwheels
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50) View cart"
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Magere runderlapjes vallen onder de categorie ‘draadjesvlees’. Het vlees wordt gesneden uit de dikke delen en is ideaal om langzaam te stoven of braden. Magere runderlapjes zijn wat minder gemarmerd dan bijvoorbeeld riblappen en sukade, maar na langzame bereiding nog altijd mals. Tip: door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn wordt het vlees malser bij de bereiding.
Ons standaard rundvlees, oftewel Blonde d'Aquitaine, is alles behalve standaard. Elke week selecteert mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio handmatig ons rundvlees. Kwaliteit en herkomst gegarandeerd! Met deze magere runderlappen van Blonde d'Aquitaine heb je dus (h)eerlijk vlees in handen, ver weg van de vleesschandalen en massaindustrie.