Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine

Wat zijn magere runderlapjes?

Magere runderlapjes vallen onder de categorie ‘draadjesvlees’. Het vlees wordt gesneden uit de dikke delen en is ideaal om langzaam te stoven of braden.  Magere runderlapjes zijn wat minder gemarmerd dan bijvoorbeeld riblappen en sukade, maar na langzame bereiding nog altijd mals. Tip: door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn wordt het vlees malser bij de bereiding. 

Runderlapjes van Blonde d'Aquitaine

Ons standaard rundvlees, oftewel Blonde d'Aquitaine, is alles behalve standaard. Elke week selecteert mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio handmatig ons rundvlees. Kwaliteit en herkomst gegarandeerd! Met deze magere runderlappen van Blonde d'Aquitaine heb je  dus (h)eerlijk vlees in handen, ver weg van de vleesschandalen en massaindustrie. 

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Magere runderlapjes van Blonde d'Aquitaine. Heerlijk mager stoofvlees van rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr. 
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt