Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine

Wat zijn magere runderlapjes?

Magere runderlapjes vallen onder de categorie ‘draadjesvlees’. Het vlees wordt gesneden uit de dikke delen en is ideaal om langzaam te stoven of braden.  Magere runderlapjes zijn wat minder gemarmerd dan bijvoorbeeld riblappen en sukade, maar na langzame bereiding nog altijd mals. Tip: door het gebruik van ‘zure’ ingrediënten als bijvoorbeeld tomaten, wijn of wat azijn wordt het vlees malser bij de bereiding. 

Runderlapjes van Blonde d'Aquitaine

Ons standaard rundvlees, oftewel Blonde d'Aquitaine, is alles behalve standaard. Elke week selecteert mijn vader Jan Lantinga Sr. bij vaste boeren uit de regio handmatig ons rundvlees. Kwaliteit en herkomst gegarandeerd! Met deze magere runderlappen van Blonde d'Aquitaine heb je  dus (h)eerlijk vlees in handen, ver weg van de vleesschandalen en massaindustrie. 

Ingredienten

100% rundvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Magere runderlapjes Blonde d'Aquitaine

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Magere runderlapjes van Blonde d'Aquitaine. Heerlijk mager stoofvlees van rund uit de regio, zorgvuldig geselecteerd door Lantinga Sr. 
  • check-circle check-circle Delivery on Maandag of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Product label
Meest gekocht
Rookworst met old Amsterdam & mosterd LIVAR Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
Normale prijs 4,99 4,49
Fijne verse worst LIVAR
check-circle Delivery on Maandag
4,99
Kogelbiefstuk Regiorund
check-circle Delivery on Maandag
7,19