Dry Aged Entrecote Avilena Negro Iberica
Bereiding Avilena Negro Iberica Entrecote
Je Avilena Negro Iberica entrecote haal je minimaal een uur van tevoren uit de koelkast. Entrecote leent zich bij uitstek voor grillen op de BBQ, want dit komt de rijke smaak alleen maar ten goede. Kies voor een dikke steak om uitdroging te voorkomen. Laat om diezelfde reden ook zeker het vetrandje zitten, óók als je niet van vet houdt. Wegsnijden kan altijd nog wel. Schroei de entrecote op het heetste deel van de BBQ aan beide kanten dicht, keer ze om met een tang en draai een kwartslag voor een mooie ruit. Niet meer dan drie keer overigens, want dan is het gedaan met je grillruit. Laat de entrecote op een minder heet deel van de BBQ doorgaren tot de gewenste cuisson. Een entrecote met een kerntemperatuur van 45-50 C is goed rood van binnen, 58C is medium-rood, 63 C is medium. Alles daarboven komt dit vlees niet ten goede. (Lees: doodzonde!). Entrecote wordt simpelweg taai als je het te ver doorbakt.
Bestrooi het vlees pas vlak voor serveren met zeezout en grof gemalen peper. Meer heeft deze Avilena Negro Iberica Entrecote écht niet nodig...
Ingrediënten
rundvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 597.74 |
Energie (kcal) | 143.00 |
Vet (g) | 4.80 |
Verzadigd vet (g) | 2.30 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 24.90 |
Zout (g) | 0.08 |
Dry Aged Entrecote Avilena Negro Iberica
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Bereiding Avilena Negro Iberica Entrecote
Je Avilena Negro Iberica entrecote haal je minimaal een uur van tevoren uit de koelkast. Entrecote leent zich bij uitstek voor grillen op de BBQ, want dit komt de rijke smaak alleen maar ten goede. Kies voor een dikke steak om uitdroging te voorkomen. Laat om diezelfde reden ook zeker het vetrandje zitten, óók als je niet van vet houdt. Wegsnijden kan altijd nog wel. Schroei de entrecote op het heetste deel van de BBQ aan beide kanten dicht, keer ze om met een tang en draai een kwartslag voor een mooie ruit. Niet meer dan drie keer overigens, want dan is het gedaan met je grillruit. Laat de entrecote op een minder heet deel van de BBQ doorgaren tot de gewenste cuisson. Een entrecote met een kerntemperatuur van 45-50 C is goed rood van binnen, 58C is medium-rood, 63 C is medium. Alles daarboven komt dit vlees niet ten goede. (Lees: doodzonde!). Entrecote wordt simpelweg taai als je het te ver doorbakt.
Bestrooi het vlees pas vlak voor serveren met zeezout en grof gemalen peper. Meer heeft deze Avilena Negro Iberica Entrecote écht niet nodig...
Ingrediënten
rundvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 597.74 |
Energie (kcal) | 143.00 |
Vet (g) | 4.80 |
Verzadigd vet (g) | 2.30 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 24.90 |
Zout (g) | 0.08 |