Braadworst LIVAR - tandoori

Hoe bak je een braadworst?

Een braadworst is eenvoudig te bereiden, om en om in een braadpan. Even wellen in water kan voorkomen dat de saucijs knapt, maar die gewoonte lijkt een soort van ouderwets. Uiteraard draai je een saucijs met een tang en niet door er met een vork in te prikken. Dan verliest het vlees zijn vocht en dat is zonde. Braadworstjes doen het natuurlijk ook super op de BBQ of gril!

In het kort

Grillen/BBQ: Zo'n 8 minuten op 180 - 200 graden of een hete grillpan [tussendoor omdraaien]
Bakken: 10 minuten zacht braden in olie, roomboter of ghee [tussendoor omdraaien]
Sous vide: 1 uur op 65C en dan afgrillen

Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina. 

Ingredienten

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Braadworst LIVAR - tandoori

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
  • check-circle check-circle Delivery on Maandag of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Product label
Meest gekocht
Rookworst met old Amsterdam & mosterd LIVAR Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
Normale prijs 4,99 4,49
Croquette local beef
check-circle Delivery on Maandag
9,99
tomatensoep
check-circle Delivery on Maandag
4,99