Provencaalse rub voor lam of rund TMWTP

Deze provencal rub werkt het best op kip, rund- of lamsvlees. 

Lees meer
Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!

Productinformatie

Deze provencal rub werkt het best op kip, rund- of lamsvlees.

Wat is een dry rub? 

Dry rubs zijn erg populair in de US, maar ook in Nederland begint het steeds bekender te worden en dan voornamelijk bij de bereiding van vlees via de barbecue. Een rub is eigenlijk niets meer dan een kruidenmengsel. Het zout in de rub onttrekt vocht aan het vlees waarin de kruiden oplossen, na enige tijd wordt dit vocht weer opgenomen in het vlees en zo komt het kruidenmengsel ook in het vlees. Doordat er geen zuren in een rub zitten, blijft de structuur, en dus de bite, van het vlees behouden.

The Man with the Pan

Lekkerder, leuker en mooier, met deze filosofie werden de eerste producten van TMWTP 8 jaar geleden op de markt gebracht. De producten van TMWTP zijn 100% natuurlijk, om bij te dragen aan een gezonde lifestyle.
Al duizenden jaren is het mengen van kruiden en specerijen een kunstvorm. Neem bijvoorbeeld India, Thailand of Marokko, daar worden de mengsels van kruiden en specerijen aangeboden op de straten. Gewoon zonder kunstmatige toevoegingen, zo kan het dus ook! De producten van The Man With The Pan zijn dan ook 100% natuurlijk, glutenvrij en bevatten geen msg, gistextract of andere kunstmatige toevoegingen.

Ingrediënten: zeezout, knoflook, paprika, ui, rozemarijn, oregano, basilicum, komijn, tijm, mosterdzaad, witte peper en zwarte peper.


Bereidingswijze

Wrijf anderhalve kilo vlees in met de Jamaican jerk rub. Laat de kruiden vervolgens een ruime tijd intrekken. Bak je vlees op de BBQ, grill of in de pan.

Authentieke Jamaican jerk ervaring opdoen? Meng de specerijen voor het wrijven met 50 ml bruine rum en 10 gram bruine suiker. 


Ingredienten

Zeezout, knoflook, paprika, ui, rozemarijn, oregano, basilicum, komijn, tijm, mosterdzaad, witte peper en zwarte peper.

Wat vind je van dit product?