Culinaire Jus Citroengras

Ambachtelijk getrokken jus met Citroengras, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!

Jus opwarmen in 3 stappen:

1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien. 

2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud

3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.

(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)

Ingredienten

Runderbouillon, citroengras, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 0
Energie (kcal) 0
Vet (g) 0
Verzadigd vet (g) 0
Koolhydraten (g) 0
Suikers (g) 0
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0

Culinaire Jus Citroengras

Ambachtelijk getrokken jus met Citroengras, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

check-circle Maandag in huis
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Ambachtelijk getrokken jus met Citroengras, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

Materialen bij je bijgerechten

Forged Olive Steakmessen
122,50
check-circle Maandag in huis
Grilltang Keij Heavy duty
19,95
check-circle Maandag in huis
Meater 2+
139,00
check-circle Maandag in huis
Waterproof instant read folding thermometer
19,95
check-circle Maandag in huis
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr) 100% tevredenheidsgarantie
Meest gekocht
Steak Seasoning
check-circle Maandag in huis
5,99
gepaneerde schnitzel livar
check-circle Maandag in huis
5,99
Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
check-circle Maandag in huis
4,99