Culinaire Jus Bockbier

Ambachtelijk gertrokken jus met Bockbier, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!

Jus opwarmen in 3 stappen:

1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien. 

2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud

3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.

(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)

Ingredienten

Runderbouillon, bockbier, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 0
Energie (kcal) 0
Vet (g) 0
Verzadigd vet (g) 0
Koolhydraten (g) 0
Suikers (g) 0
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0

Culinaire Jus Bockbier

Ambachtelijk gertrokken jus met Bockbier, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

check-circle Vanavond in huis
  • check-circle check-circle Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Ambachtelijk gertrokken jus met Bockbier, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 
Meest gekocht
Varkenshaas sate LIVAR
check-circle Vanavond in huis
11,99
Pulled pork LIVAR kant-en-klaar Pulled pork LIVAR kant-en-klaar
check-circle Vanavond in huis
14,99
Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
check-circle Vanavond in huis
4,99