JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Chuck eye steak met chorizo- en zongedroogde tomatenboter
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Ambachtelijk gertrokken jus met Bockbier, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
De jus wordt geleverd in een verpakking van 200 ml. Dit is voldoende voor 2 tot 3 personen.
Dit betekent dus dat je twee verpakkingen nodig hebt voor een gezelschap van 4 tot 6 personen, drie verpakkingen voor een gezelschap 6 tot 9 personen enzovoort.