Loaded hotdogs met homemade guacemole

Ingredienten

4 Cheddar jalapeno worstjes
4 Hotdogbroodjes
100 gram Geraspte cheddar kaas
250 ml Crème fraîche
Hela Jalapenosaus
250 gram Pulled pork kant en klaar
Jalapeno schijfjes om te garneren
Handje Gebakken uitjes
Zelfgemaakte guacamole
2 Rijpe avocado's
1 Kleine tomaat, fijngesneden
1/4 Rode ui, fijngehakt
1 teentje Knoflook, fijngehakt
2 eetlepels Vers limoensap
2 eetlepels Fijngehakte koriander
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Een hotdog op z'n tijd is toch echt oprecht een feestje? Zeker als je 'm eet met alles erop en eraan. Robert van @vurigekolen ging los met onze kant-en-klare pulled pork en zelfgemaakte guacemole. Niet ingewikkeld, wel superlekker!

Bereidingswijze hotdogs

 
Bereid je barbecue voor op indirect grillen. Plaats de cheddar jalapeno worstjes aan de indirecte kant en laat de worstjes ongeveer 30-40 minuten grillen, of tot ze goed zijn qua temperatuur en een lichte rooksmaak hebben gekregen.

Bereidingswijze guacemole

Halveer de avocado's, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in een kom. Prak de avocado's met een vork tot een grove puree. Voeg de fijngesneden tomaat, rode ui, knoflook, limoensap en koriander toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Serveren hotdog

Warm de kant en klare pulled pork op in een steelpannetje. Rooster de hotdogbroodjes lichtjes aan de warme kant van de barbecue of in de oven. Doe een gegrilde cheddar jalapeno worst in elk broodje. Garneer met een flinke lepel crème fraîche, een flinke schep guacamole en een flinke lepel pulled pork. Strooi 25 gram geraspte cheddar kaas over elk hotdog. Voeg tot slot enkele jalapeno schijfjes toe en en garneer af met de jalapenosaus en de gebakken uitjes.
 
hotdog

ENJOY!