Penne 'Gragnano'
Zin in een goede Italiaanse pasta? Deze geribbelde penne is in Gragnano, Italië gemaakt door de Gragnano pastafabriek. Je hoeft er alleen nog maar een goede Italiaanse saus bij te serveren.
GRAGNANO PASTA
De Gragnanofabriek is zoals ze zelf zeggen een echte magische plek, waar tradities en geheimen uit het verleden in combinatie met de beste en nieuwste technologie zorgen voor constant en nauwgezet vakmanschap op de hoogste kwaliteitsnormen.
Voor het produceren van de pasta wordt alleen het hart van de tarwekorrel gebruikt in combinatie met water uit een Gragnano bron. De pasta wordt lang gedroogd bij een lage temperatuur, zodat de smaak, kleur en ruwheid van de pasta intact blijven.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |
Penne 'Gragnano'
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
Zin in een goede Italiaanse pasta? Deze geribbelde penne is in Gragnano, Italië gemaakt door de Gragnano pastafabriek. Je hoeft er alleen nog maar een goede Italiaanse saus bij te serveren.
GRAGNANO PASTA
De Gragnanofabriek is zoals ze zelf zeggen een echte magische plek, waar tradities en geheimen uit het verleden in combinatie met de beste en nieuwste technologie zorgen voor constant en nauwgezet vakmanschap op de hoogste kwaliteitsnormen.
Voor het produceren van de pasta wordt alleen het hart van de tarwekorrel gebruikt in combinatie met water uit een Gragnano bron. De pasta wordt lang gedroogd bij een lage temperatuur, zodat de smaak, kleur en ruwheid van de pasta intact blijven.
Ingrediënten
Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | N/B |
Energie (kcal) | N/B |
Vet (g) | N/B |
Verzadigd vet (g) | N/B |
Koolhydraten (g) | N/B |
Suikers (g) | N/B |
Vezels (g) | N/B |
Eiwitten (g) | N/B |
Zout (g) | N/B |