Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Wat is kogelbiefstuk?

Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn. 

Ingredienten

100% rundvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
Meest gekocht
Groentesoep
check-circle Maandag in huis
4,99
Iberico braadworst chorizo
check-circle Maandag in huis
10,99
Burgerbun Brioche Black
check-circle Maandag in huis
2,99