Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Wat is kogelbiefstuk?

Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn. 

Ingredienten

100% rundvlees

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) N/B
Energie (kcal) N/B
Vet (g) N/B
Verzadigd vet (g) N/B
Koolhydraten (g) N/B
Suikers (g) N/B
Vezels (g) N/B
Eiwitten (g) N/B
Zout (g) N/B

Schrijf een review

Schrijf een review. Log in of maak een account.

Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
  • check-circle check-circle Delivery on Maandag of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt
Product label
Meest gekocht
Loaded Vlaamse Stoof Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
12,99
Kogelbiefstuk Regiorund
check-circle Delivery on Maandag
7,19
Rookworst met old Amsterdam & mosterd LIVAR Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
Normale prijs 4,99 4,49