Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Wat is kogelbiefstuk?

Kogelbiefstuk wordt gesneden uit - jazeker - de kogel, het meest malse deel van de bovenbil. Waarom dit kogel heet? Omdit dit deel bij het kogelgewricht zit. Spannender kunnen we het niet maken. Kogelbiefstuk is fijn van structuur en supermals. Over het algemeen geldt: hoe korter de spier, hoe malser het vlees. Na haasbiefstuk is kogelbiefstuk de meest malse steak. Deze kogelbiefstuk komt van het biologische Limousin van het Drentse landschap, rundvlees waar we trots op zijn. 

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Kogelbiefstuk Limousin (natuurlijk gehouden)

Schrijf een review
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Informeer me wanneer dit product op voorraad is
Kogelbiefstuk van het natuurlijke rund, smaakvol en met een goeie herkomst!
  • Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt