Ribeye Roast

Ribeye Roast

Puur ambacht online. Bij The Butchery vind je ribeye roasts van de mooiste runderrassen. Elke ribeye roast is door de handen gegaan van onze Meesterslagers, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. De ribeye roasts worden eerst getrimd, vervolgens individueel verpakt, gelabeld en binnen het uur op een speciale manier ingevroren. Zo blijven de kwaliteit en voedingswaarden behouden.

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

5 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Wat is een roast?

Een roast kennen we eigenlijk vooral als braadstuk: een groot stuk vlees dat veel langzaam wordt gegaard. Gebraden vlees dus en dat kan variëren van Rosbief tot Lams Roast en van Beef Wellington Roast tot een Rack Roast. Als je er maar met een heel gezelschap van kunt genieten!

Sunday Roast

In Engeland is de Sunday Roast al jarenlang een begrip. Lekker gezellig tafelen met een mooi stuk vlees en toebehoren. Want een klassieke sunday roast bestaat naast een groot braadstuk ook uit aardappels, groenten en yorkshire pudding. Maar begrijp goed: zonder een goede jus (gravy), is de sunday roast niet compleet.

Roast online bestellen?

Van USA Black Angus tot Australisch Wagyu en van Livar tot Ibérico: the Butchery heeft de meest uiteenlopende roasts. Kies je favoriete roast en wij leveren 'm koel bij je thuis. Easy.