Ons loyaliteitsprogramma staat live! | Lees Meer

Flat Iron Steak (gesplitste sukade) Black Angus PRIME USA

Flat Iron steak - oftewel: sukade steak - aan één stuk van USA Black Angus. 

Lees meer
Pas Flat Iron Steak (gesplitste sukade) Black Angus PRIME USA aan

* Verplichte velden

 • Vanavond in huis of kies zelf je leverdag
 • Nog € 75,00 voor GRATIS verzending!
 • Quickfrozen en Vacuüm verpakt
 • Productinformatie

  Flat Iron steak - oftewel: sukade steak - aan één stuk van USA Black Angus. 


  Wat is een flat iron steak?

  Flat iron steak wordt gesneden van sukade, dat in NL vooral bekend staat als stoofvlees. In tegenstelling tot de USA, want met het zeen eruit gesneden en van een topras als Black Angus USA is flat iron steak, oftewel sukade, een serieuze smaakbom. Gelukkig wordt 'ie in Nederland ook steeds meer ontdekt. Waarom flat iron steak? Omdat de puntige vorm iets doet denken aan een strijkijzer en de steak nooit dikker is dan 2 cm. 

  USA Black Angus

  Deze flat iron steak komt van 100% USA Black Angus en wel van de beste ranches in het midwesten van de States. Daar grazen de raszuivere Black Angus runderen ruim twee jaar op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). De dieren groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar...


  Ingredienten

  100% rundvlees

  Butcher's Notes

  Dit is echt het proberen waard! Heel Nederland eet Sukade als stoofvlees, maar van een goed rundvleesras grill je er de lekkerste steaks van. Heerlijk. In Meppel zit een restaurant met de naam Sukade en zij weten er wel raad mee! Een flat iron steak is oprecht een mals en smaakvol stukje vlees. 


  Wat vind je van dit product?
  Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan
  Anderen bekeken ook