Kant & Klaar

Butchery's kant-en-klaar 

Heerlijke soepen, ambachtelijke vleesgerechten als Goulash en Boeuf Bourguignon, Oosterse favorieten als Babi Pangang en kip kerrie en de lekkerste stamppotten uit onze eigen keuken. Hier vind kant-en-klare maaltijdcomponenten, waarmee je in een handomdraai een heel diner op tafel zet. Zelf even rijst of aardappelen erbij koken en klaar ben je. En zelfs dat hoeft eigenlijk niet eens, want we hebben ook heerlijke kant-en-klare groente en aardappel gratins die je alleen maar even hoeft op te warmen. 

Gezonde maaltjes, dagvers voor je klaargemaakt in onze eigen keuken met kwalitatieve en (he)eerlijke producten, in alle mogelijke combi's. Voor als je even geen tijd of zin hebt om te koken, maar toch een gezonde prak wilt. Kan ook gewoon in de vriezer, zo heb je altijd wat in huis. Handig?

Al onze kant-en-klare maaltijdcomponenten komen uit eigen slagerij en worstmakerij. Voor als je graag gezond en lekker eet, maar geen tijd of zin hebt om hele maaltijden in elkaar te klussen. Bij ons geen kunstmatige toevoegingen, maar groente van de lokale groenteboer en uiteraard ons eigen kwalitatieve vlees. 

Na bereiding worden de maaltijdcomponenten (soepen, vleesgerechten, gratins, etc.) kraakvers ingevroren. Quickfrozen, dus met optimaal kwaliteitsbehoud. Verser kan dus bijna niet...

Dus vind je het fijn om altijd iets in huis te hebben? Leef je uit en gooi vooral je vriezer vol voor drukke dagen of lazy days! 

PS... Wist je dat we met Lantinga Slagerij & Catering Nederlands kampioen zijn geworden in het jaar 2019. Onder andere gekeurd op onze huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden? Zijn we supertrots op!

 

 

Huisgemaakte soepen kant&klaar

Huisgemaakte soepen van onze chef Henri van Heerde. Alleen maar even opwarmen!

Honey glazed partyham LIVAR

Honey Glazed X-Mas Ham van LIVAR. Iets speciaals op tafel tijdens de feestdagen! 

Iberico wangetjes in rode wijnsaus kant&klaar

Varkenswangen van 't Iberico varken in rode wijnsaus, al helemaal kant en klaar. Alleen nog maar even opwarmen.. *Verpakt in vacuum, zonder bak. Bosui en champignons zijn ter decoratie, worden niet meegeleverd

Meat Pie Traditional Mince

Meat Pie Spicy Lamb

Meat Pie Chicken & Mushroom

Meat Pie Thai Chicken Curry

Meat Pie Stewed Beef

Vega Pie Beluga Lentils & Sweet Potato

Erwtensoep met rookworst

Huisgemaakte erwtensoep / snert met een LIVAR rookworst uit eigen worstmakerij. 

Balinees stoofvlees Black Angus

Meat Pie Sate Ajam Pedis

Boeuf Stroganoff stoofpot Black Angus

Hachee Black Angus

Rendang Black Angus

Items 1 tot 15 van 16 totaal

Pagina
Weergeven per pagina