The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
One Minute Grill Academy
-
Leren Marineren
Geplaatst in One Minute Grill AcademyLeren marineren
Een goed stuk vlees voor bereiding lekker lang in de marinade leggen is altijd een goed idee. Een goede marinade geeft namelijk niet alleen meer smaak aan het vlees, maar maakt het versoepelt ook de structuur van het vlees. Vroeger was het doel van marineren vooral preservatie, maar dat is allang niet meer het geval.
12-10-2020 7019x bekeken reacties -
Biefstuk Snijden
Geplaatst in One Minute Grill AcademyOp de juiste manier je biefstuk snijden: het is cruciaal voor het juiste mondgevoel. Onze chef Ruben Meijboom legt in onderstaande video uit waarom het aansnijden van biefstuk zo belangrijk is en laat meteen de verschillen zien tussen vlees met een fijne draag (zoals tournedos) en vlees met een grove draad (bavette).
26-11-2019 22478x bekeken reacties -
Ribeye bakken
Geplaatst in One Minute Grill AcademyEen goede ribeye begint bij mooi vlees van een kwalitatief goed ras. Dan ben je al halverwege. Daarna is het een kwestie van goed klaarmaken en dat moet zéker lukken na het zien van deze video. Enthousiast om aan de slag te gaan? Wij hebben meer dan 15 verschillende ribeye's. Wat denk je bijvoorbeeld van Black Angus USA PRIME? Prachtig gemarmerd en ramvol smaak. Leef je uit!
04-11-2019 34923x bekeken reacties