SPAARPUNTEN AL INGELEVERD? | Lees Meer

Algemeen

  1. Van verse worst naar rookworst

    Van verse worst naar rookworst

    Ruud van @Rudilicious_kitchen is gek op rookworst, maar dan wél eentje met alles erop en eraan. De rookworsten in de supermarkt zijn over het algemeen vrij mager. Maar wat je júist wilt is vettig, zout, sappig...! Die van de HEMA (vloeken we nu in de kerk) komt in de buurt, maar onze eigengemaakte rookworst van LIVAR is echt de bom. 

  2. Biefstuk bakken in geklaarde boter

    Biefstuk bakken in geklaarde boter

    Een goede biefstuk bakken, het is niet moeilijk, je moet het alleen even weten. Het juiste vlees kiezen, op kamertemperatuur laten komen, bakken in (geklaarde) roomboter, even laten rusten en op de draad aansnijden. Klinkt simpel en heel eerlijk... dat ís het eigenlijk ook. Mits je alle stappen goed doorloopt!

  3. Kamado BBQ – Wat is het en wat doe je ermee?

    Geplaatst in Algemeen
    Kamado BBQ – Wat is het en wat doe je ermee?

    Pitmasters en Kamado’s – ze gaan hand en hand en de social kanalen staan er vol mee. Je kunt als foodie je instagram account niet openen of er staat een big green egg, kamado Joe, Bastard of soortgenoot te shinen. Maar wat is een kamado BBQ nu eigenlijk precies en wat kun je er allemaal mee? Oftewel: what’s the fuss about?